Free Premuim Templates by BIGTheme

Aleksandrovac - Župska berba 19. do 22. septembar 2013. - PROGRAM

Župska  berba  više od četiri decenije u nedrima Aleksandrovačke Župe u čast grožđa, u čast vina, u čast Sunca, u čast truda marljivih Župljana.

Na jubilarnoj 50. Župskoj berbi u Aleksandrovcu, koja se održava od 19. do 22. septembra 2013. godine, očekuje vas sledeći program:

Opširnije: Aleksandrovac - Župska berba 19. do 22. septembar 2013. - PROGRAM

“Župska berba 2013.” 19.-22.09.2013.

Približava se održavanje jubilarne, 50. po redu, manifestacije Župskog kraja - ''Župska berba'' grožđa koja će se organizovati i održati u septembru mesecu, od 19. do 22. septembra 2013. godine.

Posetioci će tokom slavlja u čast grožđa i vina imati priliku da prisustvuju i uživaju u raznim kulturno-umetničkim  dešavanjima.

Opširnije: “Župska berba 2013.” 19.-22.09.2013.

Župska berba 2012 - fotografije

Aleksandrovac - Najbolje mesto da saznate sve tajne vina je "Župska berba" u Aleksandrovcu. Danas je bio idealan dan da saznate sve te tajne u gradu vina, radovanja i kulture. Ako ste bili opravdano sprečeni da dođete pogledajte kako je izgledao današnji dan u Aleksandrovcu.

Opširnije: Župska berba 2012 - fotografije

Župska berba - uopšteno

PROGRAM Župske berbe 2013. (klik)

Župska berba

"Putniče kad dođeš u Župu, bilo da u nju dođeš sa severa ili juga, ili iz nekog drugog pravca, znaj da si dobrodošao gost u ovom blagoslovenom kraju!

Stigao si u prestonicu loze i vina, u klasičnu zemlju srpskog vinogradarstva i vinarstva, u Župu aleksandrovačku!

Ovde je vinova loza čvrsto isprepletala svoj život sa životom čoveka na ovom prostoru gde se zajedno raduju i tuguju stolećima i gde su pustili duboke korene!

Srbija je Otađžbina, Župa Domovina, a vino sudbina vrednih i časnih ljudi, u čijem je genetskom kodu upisana neizmerna ljubav prema najslađem voću - grožđu i najlepšem od svih pića - vinu!

Dođite da i ove godine pijemo u slavu novog vina!

Živeli!"

Opširnije: Župska berba - uopšteno

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus